Teamtraining HBM & Natuur: wat heb ik op mijn bord liggen?

Wat heb ik op mijn bord liggen? Een combinatie van HBM & koken, inzicht in competenties in combinatie met duurzaam omgaan met de natuur én we gaan lekker vegetarisch/veganistisch koken!

Een ludieke teamtraining om te ontdekken welke competenties ieder individu heeft en hoe dat uitwerkt in het team. Doordat wij  de combinatie maken van theorie en praktijk krijg je op een speelse en actieve manier informatie en inzicht  over ieders competenties en wat voor invloed die hebben op het team.

We gaan op de fiets de natuur in, op zoek naar de ingrediënten voor de maaltijd die jullie zelf gaan bereiden. Alle informatie uit de praktijk wordt gekoppeld aan de individuele ACT- metingen.

Als je een specifieke vraag hebt met betrekking tot het team dan zal dat een nog gerichter resultaat opleveren. Denk hierbij aan bijv. communicatie, samenwerken, efficiënt gebruik maken van ieders kwaliteiten etc.

Voor wie is het?

Voor ieder team/individu die zich wil ontwikkelen en groeien in eigen competenties en de manier waarin ze in het leven staan.  én daarbij ook een steentje willen bijdragen aan het milieu. Wij gaan in deze dag de natuur in op zoek naar voedsel waar me mee gaan koken  en samen een heerlijke vegetarische/veganistische maaltijd bereiden.

We hebben twee opties qua deelname:

Individueel: voor persoonlijke groei waarbij je met een groep van maximaal 8 personen met elkaar aan het werk gaat.

Team: voor teamontwikkeling, waarbij jij samen met jouw team, maximaal 12 personen, aan het werk gaat.

Bij beide opties wordt er gewerkt met een vraag. Dit kan dus een persoonlijke of een teamgerelateerde vraag zijn die als uitgangspunt dient voor de dag.

We hebben twee opties qua tijd:

Optie 1: een dag van 9.30 uur  tot 17.00 uur. In deze dag bereiden we een lunch. Deze tijd kan zowel voor het individu als het team.

Optie 2: een dag van 9.30 uur  tot 20.00 uur. In deze dag bereiden we het diner en wordt de lunch verzorgd. Deze tijd is enkel voor teams

De Locatie:

De locatie is voedsel bos Beheerlyckheid op Schouwen-Duiveland

Wat is de investering?

Per individu is de investering €275 pp excl. 21% btw

Voor een teamtraining is de investering is op maat. Offerte wordt op maat gemaakt.