Voor wie is het?

Elke dag moe omdat je steeds tegen hetzelfde probleem aanloopt? Wil je graag een andere kant op met je carrière maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je het idee dat je maar niet verder komt, dat je stilstaat of juist niet kan stoppen met rennen? Als je wel wilt veranderen, maar steeds terugvalt in gedrag wat je veel energie kost, kan ACT® je laten inzien waarom dat zo is. Durf je verder te kijken dan wat je nu weet van jezelf? Een ACT®-meting houdt je een heldere en directe spiegel voor. De uitkomsten zijn vaak zo herkenbaar en doeltreffend dat je al snel wordt uitgedaagd dieper te gaan graven. Dit kan door het volgen van een coachtraject waarbij je in 5 gesprekken met jezelf aan de slag gaat.

HBM/ACT: methodiek

De ACT® (Analytical Compentence Tool) is ontwikkeld om zo breed mogelijk je natuurlijke en aangeleerde competenties in beeld te brengen. Je geeft hierbij de antwoorden zelf, al besef je dat pas als je keuzes worden toegelicht. Je wordt je bewust van je talenten, waar je natuurlijk ontwikkelpotentieel ligt én welk gedrag je vertoont als je onder druk staat. We werken vanuit de Circle of Change, een verandermodel vanuit de HBM filosofie, waarin zelfreflectie, bewustwording, beslisruimte en verantwoordelijkheid elkaar continu opvolgen. Zo ga je steeds meer inzicht krijgen in je eigen drijfveren en meer verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedrag. Hierdoor maak je bewustere keuzes die je uiteindelijk gelukkiger en succesvoller maken.

Wat kun je met ACT® individueel bereiken:

  • In korte tijd krijg je inzicht in je competenties (ACT®meting kost ongeveer 12 minuten)
  • Je krijgt inzicht in de competenties die je energie geven.
  • Je krijgt inzicht in de competenties die je energie kosten.
  • Je gaat herkennen wat je aanstuurt vanuit aangeleerde patronen in het verleden.

ACT®
Individueel

Jeroen van Oijen,
eigenaar Widea groeidetectives:

“Anniek legt het HBM-model uitstekend uit, zodat je er in de praktijk mee aan de slag kunt. Geduldig, vasthoudend en vrolijk.”

 

 

ACT®
Individueel

Kim Bril,
Sr med. Business Support Stoffels Bleijenberg
:

“Anniek geeft je het gevoel dat je alles kunt bespreken, ze leert je dingen anders te bekijken zonder zelf te oordelen. ”

 

 

ACT®
Individueel

Richard Koops,
Teammanager Sweco Nederland bv.  

“De vrije manier van coachen en de verscheidenheid van werkvormen vond ik heel prettig. Elke keer een verrassing. ”

 

 

Zelf HBM/Act Coach worden

Anniek Risseeuw is niet alleen zelf HBM coach en ACT-or, ze leidt ook nieuwe HBM coaches op in de regio Zuid-West Nederland. Hierbij is ze bevoegd tot accreditatie. Ben je nu al coach, trainer of adviseur en wil je meer weten over de verdiepingsmogelijkheden van ACT® of HBM? Heb je zelf ervaren wat het met je doet en ben je van binnenuit gemotiveerd om de opleiding tot HBM Coach en ACTor te volgen? Wat je reden ook is: twijfel niet en neem gewoon contact op voor een persoonlijke kennismaking. Anniek vertelt je heel graag meer over de opleiding, de intervisies en het werken met de ACT® tool. Als je zelf ervaart dat je met HBM/ACT zelf gelukkiger en succesvoller wordt, dan gun je dat een ander toch ook?