Lianne:

‘Door deze meting kwam ik de dag na de uitslag al oog in oog te staan met een van mijn valkuilen, besluitenloosheid als ik mijn ideaalbeeld niet kan bereiken. Eigenschappen die in mijn kracht liggen zijn precies zijn en nauwkeurigheid, wilskracht en motivatie. Waarin ik moet uit kijken is dat mijn motivatie onbegrensd is, dit ik mij heel veel energie kosten’.

Daphne:

‘De meting gaf meer inzicht in waarom bepaalde taken beter bij iemand anders pasten en waarom sommige mensen beter konden samenwerken. Als dit vooraf bekend was dan had het waarschijnlijk wel wat conflicten voorkomen’.

 

 

Bouke:

‘Bij mij kwam eruit dat ik een meevoelend mens ben en dat ik bijvoorbeeld beter een HR-taak op me kan nemen dan een marketing taak. Het is niet alleen handig voor de student company maar ook voor mijn verdere carrière. Zo heb ik mij bijvoorbeeld ingeschreven voor de minor HR-adviseur omdat ik weet dat dat goed bij me past en dat de kans groot is dat ik daar plezier in beleef’.

Italla:

‘Ik was erg verbaasd dat ik van nature een leider ben. Ik wist dat het ergens in me zat maar toch raakte me dat. Ik hield me in het begin veel meer op de achtergrond. Nu ik in mijn nieuwe rol als Algemeen Directrice zit, voel ik mij als een vis in het water. Ik merk dat het mij niet veel energie kost en dat ik er meer plezier in de student company heb. De rol gaat als vanzelf. Door deze ervaring wil ik mij nog verder ontwikkelen op het gebied van leiderschap’.

 

Jessie:

‘‪Anniek en de ACT meting hebben mij een beter inzicht gegeven in wie ik ben en wat voor mij de beste aanpak is. Dit heeft mij onder andere geholpen in het maken van de juiste keuze voor een minor en heeft ervoor gezorgd dat ik mijn motivatie goed onder woorden kon brengen tijdens mijn intakegesprek.’