Voor wie is het?

Sta je voor de belangrijke beslissing om je vakkenpakket, vervolgopleiding, stage of minor te kiezen en je hebt geen idee of je op de goede weg zit? Je bent nergens echt goed of slecht in, of je hebt geen wat je zou willen doen? Misschien heb je al een jaar ‘weggegooid’ en weet je maar één ding zeker: deze studie is het niet… Dan kan ACT®-Young jou helpen. ACT®-Young is ontwikkeld voor jou als scholier of student. Je ontdekt zelf waar je natuurlijke talenten en ontwikkelmogelijkheden liggen. Daardoor kies je niet voor een pakket of richting omdat andere mensen je dat wel zien doen, je kiest er zelf voor op basis van wat echt bij jou past. Want daar word jij gelukkig van en uiteindelijk ook succesvoller.

HBM/ACT: methodiek

De ACT® (Analytical Compentence Tool) is ontwikkeld om zo breed mogelijk je natuurlijke en aangeleerde kwaliteiten in beeld te brengen. Je wordt je bewust van je talenten, maar ook je valkuilen en het gedrag dat je vertoont als je onder druk staat. Dit helpt je om te bepalen wat voor soort opleiding of stage bij jou passen. Bij jouw ACT Young-meting is ook een mentor-rapportage beschikbaar, zodat je begeleider ziet welke aanpak bij jou aansluit. Zo werken we er samen aan dat jij de juiste keuze maakt om je naar volle potentie te ontwikkelen. Op weg naar succesvolle carrière!

Wat kan ACT-Young voor je betekenen:

  • Inzicht in de persoonlijke leerstijl
  • Inzicht in waar je je energie uit haalt
  • Je leert hoe je informatie opneemt
  • Je ontdekt hoe je beslissingen neemt
  • Jij bepaalt hoe jij je leven inricht
  • Je krijgt handvatten die je kunnen helpen bij vormgeven en uitstippelen je toekomstmogelijkheden

ACT®
Young

Bouke:

"Het is handig voor de student company maar ook voor mijn verdere carrière. Ik weet nu wat goed bij me past."

ACT®
Young

Italla:

"Ik was erg verbaasd dat ik van nature een leider ben. Ik wist dat het ergens in me zat maar toch raakte me dat."

ACT®
Young

Lianne:

"De dag na de uitslag stond ik al oog in oog met een van mijn valkuilen. Ik weet nu waar ik moet uitkijken."

Zelf HBM/Act Coach worden

Anniek Risseeuw is niet alleen zelf HBM coach en ACT-or, ze leidt ook nieuwe HBM coaches op in de regio Zuid-West Nederland. Hierbij is ze bevoegd tot accreditatie. Ben je nu al coach, trainer of adviseur en wil je meer weten over de verdiepingsmogelijkheden van ACT® of HBM? Heb je zelf ervaren wat het met je doet en ben je van binnenuit gemotiveerd om de opleiding tot HBM Coach en ACTor te volgen? Wat je reden ook is: twijfel niet en neem gewoon contact op voor een persoonlijke kennismaking. Anniek vertelt je heel graag meer over de opleiding, de intervisies en het werken met de ACT® tool. Als je zelf ervaart dat je met HBM/ACT zelf gelukkiger en succesvoller wordt, dan gun je dat een ander toch ook?