Jij Durft! Masterclass

Jij Durft! Masterclass

Vanuit je persoonlijke profiel aan de slag met je business

In deze masterclass Jij Durft! ga je aan de slag vanuit je ACT-meting. Dit is een unieke meting die je in ongeveer in 12 minuten maakt. Hierbij wordt zichtbaar gemaakt welke competenties je van nature bezit en waar je ontwikkelpotentieel ligt. Deze competenties dragen bij aan het succes van je onderneming en hoe jij, jezelf en je onderneming in de wereld zet.

Daarnaast krijg je inzicht in je competenties die er voor zorg dragen dat zaken in je onderneming stagneren en/of maar niet van de grond komen.

Het is een interactieve masterclass waarbij je gedurende de hele dag met de kennis die we met jullie delen aan de slag gaat. Voorafgaand aan de masterclass heb je de ACT-meting gemaakt en al een terugkoppeling hierop van ons ontvangen. In de masterclass ga je aan de slag vanuit je business vraag mét feedback van de groep en van de trainers.

Ben je zo enthousiast geworden en heb je nog niet een ander programma of traject bij ons gevolgd dan is het verplicht dat je de ACT-meting (€235,95) nog maakt, anders kan je helaas niet deelnemen aan de masterclass

 

Resultaat:

  • Handvatten hoe jij je competenties die je van nature bezit nog effectiever in kunt zetten.
  • Hoe je om kunt gaan met die competenties die ervoor zorg dragen dat je onderneming stagneert en/of niet van de grond komt.
  • Inzicht in je huidige manier van ondernemen.
  • Handvatten en nieuwe zienswijzen hoe je succesvoller in je ondernemerschap kunt zijn
  • Concreet actieplan

Kosten

€ 363,00 per deelnemer (graag los van elkaar inschrijven).

Data

maandag 24 januari 202209:30 uurmaandag 24 januari 202216:00Zij & ZigZag Edisonweg 8a , 4382 NW Vlissingen
maandag 18 april 202209:30 uurmaandag 18 april 202216:00Zij & ZigZag Edisonweg 8a , 4382 NW Vlissingen

Programma

9.15 uur                Inloop

9.30 uur               Start masterclass

12.30 uur             Lunch

13.30 uur             Vervolg masterclass

16.30 uur             Einde

Totaal: € -
Door op "Aanmelden" te klikken wordt u doorverwezen naar onze betaalomgeving waar u o.a. met iDeal kunt betalen. Uw aanmelding is pas na betaling definitief.