Business Boost

Het business programma is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer van nu. Velen van ons hebben  sinds maart 2020 een spannende tijd en helaas zijn deze tijden nog niet voorbij. Het is moeilijk te voorspellen hoe de toekomst eruit gaat zien. Een economische crisis die vooral ons existentiële gevoel van welbevinden op de proef stelt. Gevoelens van onmacht, chaos, verwarring, onzekerheid, verdriet en angst voor wat de toekomst gaat brengen komt steeds meer voor. Als ondernemer heb je hier wellicht ook mee te maken (gehad) en heeft dit impact op jou als persoon en daarmee mogelijk op je omgeving, zowel privé als zakelijk. Wil je hiermee aan de slag dan kan ons programma je daar bij helpen.

Wat is het resultaat dat je na 5 sessies kan verwachten:

  • Je hebt grip gekregen op de situatie en weet wat je anders kan doen.
  • Je hebt handvatten gekregen waarmee je concreet en direct aan de slag kan.
  • Je hebt weer zin om te gaan ondernemen.
  • Meer positieve energie en de toekomst ziet er weer zonnig uit.

Wat doen wij anders?

Wij kijken vanuit jou als persoon. Wat voor positieve en negatieve invloed heeft dat op je bedrijf en jouw manier van ondernemen. Tijdens 5 sessies van 1 uur, staan jij als persoon en jouw vraagstukken centraal. Het gaat over het NU. Hoe kan je met de huidige situatie anders omgaan en wat heb je nodig omdat te kunnen realiseren.

In de sessies kunnen de volgende vragen aan de orde komen:

  • Hoe krijg ik de zin om (verder) te ondernemen weer terug?
  • Hoe kan ik mijn ervaring en talenten inzetten in deze uitdagende tijden?
  • Hoe vind ik de balans terug tussen het ondernemerschap en mijn privéleven?
  • Hoe krijg ik inzicht in mijn persoonlijke financiële situatie en hoe beheer ik die?

Het is een coach/consulting traject van 5 sessies waarin je aan de slag gaat om antwoorden te vinden op de vragen die je hebt. Het is een ‘hands-on’ traject waarbij we je tips & tricks geven zodat je er direct mee aan de slag kunt gaan. Met als resultaat dat je de zin om verder te ondernemen weer terug krijgt. Je als persoon krachtiger bent omdat je hebt geleerd succesvol om te gaan met tegenslagen. En dat je jouw fundament als ondernemer hebt weten te verstevigen en te verdiepen.

Met onze kennis over ondernemerschap in het algemeen én kennis op het gebied van bedrijfskunde en persoonlijke ontwikkeling willen we graag aan de slag voor én met  jou!

 

ACT®
Individueel

Els Heijkant,
Client Services - ABN AMRO Bank NV:

“Heel verhelderend te zien welke competenties je uit voorkeursstijl ontwikkelt en welke om in je werk te functioneren.”

ACT®
Individueel

Jeroen van Oijen,
eigenaar Widea groeidetectives:

“Dankzij Anniek weet ik waar mijn krachten liggen en waar niet. Het markeert een ommekeer: van zoeken naar bouwen aan mijzelf. "

ACT®
Teamcoaching

Jantine van der Ploeg,
opleidingscoördinator UWV: 

“Het heeft mij en ons team op weg geholpen om vanuit je kracht te gaan werken. Het heeft ons als team sterker gemaakt."

Anniek Risseeuw

Pedagoog, mama, ondernemer, sparring partner en coach. Woorden die Anniek Risseeuw beschrijven, alleen nog niet de reden waarom zij vol overtuiging coacht vanuit de HBMfilosofie. “In de 23 jaar dat ik deelneem aan onze werkende maatschappij ben ik mijzelf altijd blijven ontwikkelen. Van werknemer naar werkgever, van loondienst naar ondernemerschap, van werken met kinderen tot volwassen, van a

lleen naar samen, van het individu naar team, van team naar organisatie. De laatste jaren heb ik mij verdiept in HBM/ACT®. Ik heb zelf ervaren hoe het (h)erkennen van wie ik ben, mijn beslisruimte heeft vergroot. Waardoor ik effectiever kan zijn wie en wat ik wil zijn én daar eigenaarschap over neem. Dat wil ik delen, samen met alle kennis die ik in mijn leven heb opgedaan. Mijn pedagogische achtergrond is daarbij een belangrijke pijler. In disfunctioneel gedrag zie ik al snel typisch aangeleerd gedrag dat op jonge leeftijd wel functioneel was. Dat geeft ook meteen handvatten om het te benoemen en leren omarmen.”