EmpBraZe: het Nieuwe Werken Plus

 

 

Wij zijn Atyna Janse, Marcel van Brunschot en Anniek Risseeuw van EmpBraZe, Employment Brabant Zeeland, het Nieuwe Werken Plus. Wij zijn businesspartner van WorldEmp voor de regio Zeeland en Brabant.
• Hoeveel opdrachten heb je laten gaan omdat je niet die juiste ICT-er kon vinden?
• Hoeveel tijd heb je gestoken in het zoeken naar een Engineer of Autocad tekenaar die er niet is?
• Hoeveel omzet heb je gemist doordat je niet de juiste accountant of controller in huis hebt?

 

      

 

Ben jij dat midden- en kleinbedrijf (MKB) die ondernemer die zich in bovenstaande vragen herkent dan hebben wij van EmpBraZe de oplossing. Wij bieden specialisten die tegen aantrekkelijke tarieven voor jou kunnen werken. Het kan zomaar zijn dat u tot 70% op uw personeels- of inhuurkosten bespaart. Samen met WorldEmp faciliteren en detacheren wij talentvolle medewerkers op afstand, met alle voordelen van het Nieuwe Werken Plus.

Het Nieuwe Werken Plus: je eigen werknemers buiten de landsgrenzen

Het werken met buitenlandse specialisten behoort niet langer tot het domein van de multinationals. EmpBraZe in samenwerking met WorldEmp, biedt het MKB nu ook die mogelijkheid en verbindt kennis, arbeidscapaciteit en vraag, digitaal en wereldwijd. Dat betekent dat je via ons kunt beschikken over uw eigen werknemers, buiten de landsgrenzen.

 

 

Waarom het Nieuwe Werken Plus?
• Voor het Nieuwe Werken Plus kun je gebruikmaken van hoger opgeleid talent tegen aantrekkelijke loonkosten, voor kortlopende en langdurige verbintenissen.
• Wij ontzorgen je volledig op het gebied van recruitment. In samenwerking met EmpBraZe en WorldEmp vergroot je bovendien de kans dat je kunt werken met de beste talenten op jouw vakgebied. Wij rekruteren immers in een land als bijvoorbeeld India, duizenden kilometers ver weg, maar dichtbij door het Nieuwe Werken Plus.
• WorldEmp verzorgt de hardware voor jouw medewerker. Dankzij de nieuwste communicatietechnologie kun je continu online overleg hebben met jouw werknemer in het buitenland en al schermdelend met elkaar werken.
• Je betaalt een vast all-in bedrag per maand voor het detacheren van jouw medewerker op afstand. Daarin is onder andere opgenomen:
salaris, sociale lasten en pensioenen, training en scholing, kosten woon-werkverkeer, online communicatieverbinding met werknemer en huisvesting werknemer in een internationaal kantoor van WorldEmp.

Hoe gaat het in zijn werk:
In overleg met jou maken we een profiel aan en rekruteren we op basis van zachte, culturele criteria als talent en talent ontwikkelbaarheid en harde criteria als scholing en ervaring. Uit een aantal geschikte kandidaten kies je wie je wilt hebben. Die medewerker brengen wij onder in een internationaal WorldEmp kantoor, waar ze onder de beste omstandigheden en opleidingsmogelijkheden kunnen werken. Bij jouw bedrijf in Nederland zetten wij hardware neer voor een ‘high-tech’ videoverbinding. Je ziet en spreekt elkaar via het internet en bestanden en programma’s kunnen worden gedeeld. Bovendien kan er op elkaars scherm worden meegekeken, zodat eventuele instructies kunnen worden gegeven en aanpassingen kunnen worden doorgevoerd. Het tijdsverschil is daarbij goed te overzien.

‘Stel je eens voor: jouw eigen, hoogopgeleide werknemers in een ver land als bijvoorbeeld India. Toch dichtbij dankzij onze mogelijkheden op het gebied van audiovisuele communicatie.’

Dus ben je al enige tijd op zoek naar werknemers met een bepaald specialisme? Of besteed je al het werk uit aan derden en zoek je een alternatief om dit vanaf nu binnen je eigen organisatie te houden? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met EmpBraZe, zodat wij je kunnen informeren over jouw medewerker op afstand. Je zult versteld staan van de voordelen van deze manier van werken!

Voor Zeeland:

atyna@empbraze.nl 06-42529140
anniek@empbraze.nl 06-14168733

Voor Brabant:
marcel@empbraze.nl 06-15679650