HBM Kennismakingsdagen

 

Hoe speel jij in op de behoeftes en talenten van jezelf en jouw medewerkers?

Ben je op zoek naar een manier om je medewerkers toe te rusten voor de toekomst? Wil je een beroep doen op de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker?

Wij willen je graag vertellen over HBM: een vernieuwende werkwijze, gericht op persoonlijk leiderschap en duurzaam personeelsmanagement. Tijdens de kennismaking met Human Being Management en ACT staat de volgende vraag centraal: Wat maakt jou een onderscheidend leider?

De basis van deze kennismaking is Human Being Management (HBM)

Vanuit de HBM-filosofie wordt de medewerker niet beschouwd als ‘resource’ maar als ‘mens’. HBM geeft inzicht in zichtbaar gedrag én onzichtbare aansturing en wordt ondersteund door het ACT-meetinstrument. Hiermee legt het een duidelijke en toepasbare basis onder een nieuwe kijk op mensen in organisaties. De ACT-meting is een online meting en neemt ongeveer 12 minuten van je tijd in beslag. De meting laat je kennismaken met het onbewuste en maakt inzichtelijk welke invloed het onbewuste heeft op de mens en op welke wijze dit bijdraagt aan de performance van zichzelf, het team en de organisatie.

Deelname is kosteloos

Wil je direct weten wie je écht bent en hoe dat jouw dagelijks leven beperkt, bekrachtigt en bepaalt? Maak dan gebruik van de mogelijkheid een ACT® meting inclusief een terugkoppelgesprek te doen. We brengen hiervoor € 389,- (ex. BTW) in rekening. Je kan dit aangeven op het inschrijfformulier hieronder. Wil je alleen geïnspireerd worden? Helemaal oké! We ontvangen je graag! Als je in jouw netwerk mogelijk geïnteresseerde partijen hebt: ook van harte welkom.

Data

  • 9 september 2019, 15:00-17:00 Vissersdijk Beneden 44, 3319 GW in Dordrecht
  • 26 november 2019, 13:00-15:00 Edisonweg 8a, 4382 NW in Vlissingen
  • 31 maart 2020, 15:00-17:00 Vissersdijk Beneden 44, 3319 GW in Dordrecht
  • 15 september 2020: 13:00-15:00 Edisonweg 8a, 4382 NW in Vlissingen

HBM consultants Anniek Risseeuw en Trudy Krabbe

Programma
Ontvangst en voorstellen
Introductie en uitleg voor de HBM-filosofie en professionalisering
Vraagronde
Afsluitende borrel

Voor de individuele terugkoppeling ACT®-meting wordt een datum afgesproken