Jij Durft Ontdekt!

Jij wilt graag weten of je geschikt bent voor het ondernemerschap en al een beetje ervaren wat daarbij komt kijken.

In deze online training gaan we stapsgewijs aan de slag met deze vraag met als doel dat je aan het eind  van deze training meer inzicht hebt of je ondernemer wilt worden. Door het maken van verschillende opdrachten willen we je globaal laten ervaren wat er allemaal komt kijken bij het ondernemerschap. Al je antwoorden zijn goed en hebben enkel en alleen de functie om je inzicht te verschaffen of het ondernemerschap echt wat voor jou is.

De inhoud van deze training bespreek je met Anniek en/of Vincent en aan het eind van deze training geef jij zelf aan of je aan de slag wilt gaan met jouw ondernemerschap en dit onder begeleiding (nog) meer vorm wilt gaan geven.

Het online programma bestaat uit een aantal blokken die elkaar opvolgen. De onderwerpen zijn: Jij als Persoon, De buitenwereld, Marketing en Financiën. Als een blok is afgerond kan je pas het volgende gaan maken. In elk blok zitten een aantal opdrachten die weer bestaan uit een aantal vragen. Elk blok heeft eigen doelen die je kan halen. Wellicht zijn er opdrachten die je moeilijk vindt of heb je simpelweg nog geen antwoord op. Deze opdrachten zijn ook bedoeld om je inzicht te geven wat er allemaal bij het ondernemer zijn komt kijken. Ook zijn er filmpjes toch gevoegd als inspiratie. Binnen een maand na start van deze training moet het afgerond zijn.

Veel plezier bij het ontdekken van dit wellicht nieuwe avontuur!