Jumpstart

JUMPSTART!

Jumpstart is voor die ondernemer die net is begonnen met zijn/haar bedrijf. e bent nog een ‘jonge ondernemer’ en je wilt je bedrijf verder gaan ontwikkelen. Je bent met veel enthousiasme begonnen echter nu lijkt het of de ‘roze bril’ een beetje is verdwenen. Je wilt graag sparren over bepaalde onderwerpen zodat je verder kan groeien als persoon en in je bedrijf.

Zie het maar zo je bent net van het startblok af gesprongen en je wilt nu ‘conditie’ opbouwen om een ondernemer te worden die bestaansrecht heeft.

Omdat er gebruik wordt gemaakt van een assessment kunnen we zowel objectief als subjectieve inzichten en informatie plaatsen en aangeven waar en hoe je nu verder kan met het opbouwen van die ‘conditie’.

 In een traject van 3 sessies van 1 uur gaan we aan de slag waarbij jouw persoonlijke vraagstuk het uitgangspunt is. Er wordt niet gewerkt met canvassen echter wel met opdrachten die je maakt in de tijd tussen de sessies. Dit is een kort en intensief traject waarbij je handvatten krijgt aangereikt hoe je kan beginnen om die ‘conditie’ op te bouwen zodat je met je hoofd bovenwater blijft.

De onderwerpen:

Vanuit je persoonlijk vraagstuk kunnen onderwerpen als intrinsieke drijfveer, marktonderzoek, financiële kennis, netwerk etc. aanbod komen.

Het is vanzelfsprekend omdat het om een kort traject gaat dat dit vooral over de basis van het ondernemerschap leggen of verstevigen gaat.