Voor wie is het?

Ben je door omstandigheden boventallig verklaard en sta je ineens voor de uitdaging nieuw werk te vinden? Ben je door ziekte niet meer inzetbaar in je huidige functie? Dan kun je bij mij een out-placement traject volgen. Daarbij werk ik samen met Traject Consult in Heeswijk-Dinter en met Lee Hecht & Harrison in Amsterdam en Eindhoven, via wie je bij mij terecht kunt komen. Ik ga graag met je aan de slag om een nieuwe functie voor je te vinden, die echt bij je past. Hierbij kun je denken aan diverse testen, metingen, verschillende trainingen en het vergroten van je netwerk. Dankzij onder meer HBM/ACT ga jij met nieuwe inzichten en mogelijkheden weer de arbeidsmarkt op, op zoek naar een baan die je uiteindelijk gelukkiger en succesvoller maakt.

HBM/ACT: wat doe ik anders?

Loopbaanbegeleidng of outplacement op basis van Human Being Management (HBM) werkt met de (5%) bewuste en (95%) onbewuste drijfveren die ons gedrag aansturen. Via een heldere methodiek, de Circle of Change, ga je aan de slag om je eigen gedragspatronen te herkennen en te ontdekken welke bewuste en onbewuste drijfveren hieraan ten grondslag liggen. Je wordt uitgedaagd om je natuurlijke competenties effectiever te benutten en jezelf op dieper niveau verder te ontwikkelen.

Wat HBM/ACT in loopbaanbegeleiding kan bereiken:

  1. Meer inzicht in je eigen competenties en ontwikkelmogelijkheden
  2. Inzicht in je natuurlijke talenten en aangeleerde competenties
  3. Concrete handvatten voor eventuele trainingen of opleidingen

ACT®
Individueel

Kim Bril,
Sr. med. Business Support Stoffels Bleijenberg:

“Anniek heeft me laten zien dat ik, om in mijn werk te groeien, ook persoonlijk en privé dingen anders moet/kan doen”

ACT®
Individueel

Richard Koops,
Teammanager Sweco Nederland bv:

“Bij Anniek kom je niet weg met een half antwoord. Hoe frustrerend soms ook, dat is nodig om een stap te zetten."

Outplacement

Marina Vona,
vml. Bus. Admin. Td Van Gansewinkel:

"Anniek heeft me na een outplacement mijn zelfvertrouwen teruggegeven zodat ik het heft in eigen handen nam."

Zelf HBM/Act Coach worden

Anniek Risseeuw is niet alleen zelf HBM coach en ACT-or, ze leidt ook nieuwe HBM coaches op in de regio Zuid-West Nederland. Hierbij is ze bevoegd tot accreditatie. Ben je nu al coach, trainer of adviseur en wil je meer weten over de verdiepingsmogelijkheden van ACT® of HBM? Heb je zelf ervaren wat het met je doet en ben je van binnenuit gemotiveerd om de opleiding tot HBM Coach en ACTor te volgen? Wat je reden ook is: twijfel niet en neem gewoon contact op voor een persoonlijke kennismaking. Anniek vertelt je heel graag meer over de opleiding, de intervisies en het werken met de ACT® tool. Als je zelf ervaart dat je met HBM/ACT zelf gelukkiger en succesvoller wordt, dan gun je dat een ander toch ook?