Voor wie is het?

Voor een ieder die beschikt over een gezonde dosis lef, humor, een positieve instelling, in staat is tot zelfreflectie  én daarmee aan de slag wilt gaan.
Heeft jouw team een boost nodig en willen je duurzaam iets positiefs veranderen dan kan dat. Met mijn aanbod kan je op verschillende manieren aan de slag met je team  Zelfreflectie is de basis voor elke vorm van teambuilding die ik aanbied.
Het resultaat is een (nog) effectiever en efficiënter team waarin mensen met plezier (samen)werken.

Het aanbod:

De Ontwikkelcocktail kan ingezet worden als een teambuilding activiteit of een training. Het is een unieke cocktail die bestaat uit twee basis bestanddelen gebaseerd op kwaliteiten. Voor een optimaal resultaat zijn beiden noodzakelijk.
Het Imagospel is een spel waarbij iedere deelnemer van het team op een laagdrempelige, positieve wijze antwoord krijgt op een vraag die hij/zij heeft met betrekking tot zichzelf. Het uitgangspunt is hoe bijzonder ieder persoon is door de ogen van de ander!
HBM/ACT (training) zijn de filosofie en de tool waaruit én waarmee getraind wordt. De Human Being Management (HBM) filosofie gaat uit van de gehele mens en daarbij gebruiken we als meetinstrument de ACT-meting. ACT staat voor Analytical Competence Tool. De ACT-meting geeft iedere deelnemer inzicht, in competenties die van nature bij hem/haar horen, te ontwikkelene zijn, kunnen vervormen onder stress en welke je terecht onbenut laat. Er wordt gewerkt met de Circle of Change (zelfreflectie, bewustwording, beslisruimte en verantwoordelijkheid).
De ultieme ontwikkelcocktail bestaat uit verschillende onderdelen met een maximaal van  10 dagdelen/5 dagen. In deze dagen wordt de persoonlijke ervaring en ontwikkeling geleidelijk naar een hoogtepunt gebracht. Het begint bij een persoonlijke vraag en vanuit die vragen gaan we maximaal 5 dagen aan de slag.

  • Deelnemers 4-12
  • Investering  Omdat elk traject op maat is vertel ik je dit graag persoonlijk, dus neem gerust contact met mij op.

Imagospel is een spel waarbij je samen op een ludieke manier aan de slag gaat met een verdiepende slag naar jezelf toe op basis van positieve feedback. Aan de hand van themaspellen, eerste indruk of innerlijke kracht krijg je mooie inzichten over jezelf, gegeven door de ander. JIJ bent BIJZONDER is hierbij het motto.

Ontwikkelcocktail

Teamgeluk is een spel waarbij je samen met je team op een speelse manier aan de slag gaat met het benoemen van elkaars kwaliteiten. Dit spel bestaat uit 56 kaarten vol inspirerende inzichten en eenvoudige activiteiten waar elk team gelukkiger van wordt. Elke kaart benoemt een positieve eigenschap van een deelnemer. Herkent de deelnemer zich hierin? Dan gaat de groep aan de slag met testjes en opdrachten om van die eigenschap ook een collectieve team eigenschap te maken die het team kan versterken. Het motto je versterkt je positieve krachten en die van anderen.

Teamgeluk