Werving en Selectie: voor wie is het?

Ben je op zoek naar de juiste kandidaat op de juiste plek en wil je een objectief meetinstrument inzetten? Dan is de ACT- functierolmatch de tool!

Er wordt een matchprofiel gemaakt van de vacature. De kandidaat maakt een online ACT-meting die duurt ongeveer 12 minuten. In combinatie met het functieprofiel wordt een ACT-functierolmatch gemaakt worden. De competenties die bij de vacature horen zijn het uitgangspunt. Er zit een weging (percentage) bij van de prioriteiten in de competenties. De prioriteiten worden door de werkgever vastgesteld.

ACT-functierolmatch

Het resultaat van de ACT-functierol match geeft de volgende zaken weer:

  • Input  uit de ACT- meting van de kandidaat, welke competenties van nature bij de kandidaat horen (leveren energie op), welke competenties de kandidaat kan ontwikkelen en welke competenties zijn aangeleerd (kunnen vervormen onder druk, kosten energie, waardoor iemand ziek kan worden, risico op een burn-out of in de verkeerde functie terecht komt)
  • Hoe hoog de match is bij langer dan 6 maanden in dienst zonder of mét druk in een periode zonder of na ontwikkeling.
  • Hoe hoog de match is als iemand korter dan 6 maanden in dienst is mét druk.

 

ACT®
Young

Bouke, deelnemer
student company:

“Het is handig voor de student company maar ook voor mijn verdere carrière. Ik weet nu wat goed bij me past.”

ACT®
Teamcoaching

Jantine van der Ploeg,
opleidingscoördinator UWV:

“Anniek is een sterke coach die de confrontatie niet uit de weg gaat om jou verder te helpen. Jouw ontwikkeling is haar drive.”

ACT®
Teamcoaching

Bram de Jonge,
algemeen directeur ZLM:

“Door de juiste vragen te stellen, met onze competenties als basis, heeft ze ons succesfactoren en valkuilen leren herkennen.”

Zelf HBM/Act Coach worden

Anniek Risseeuw is niet alleen zelf HBM coach en ACT-or, ze leidt ook nieuwe HBM coaches op in de regio Zuid-West Nederland. Hierbij is ze bevoegd tot accreditatie. Ben je nu al coach, trainer of adviseur en wil je meer weten over de verdiepingsmogelijkheden van ACT® of HBM? Heb je zelf ervaren wat het met je doet en ben je van binnenuit gemotiveerd om de opleiding tot HBM Coach en ACTor te volgen? Wat je reden ook is: twijfel niet en neem gewoon contact op voor een persoonlijke kennismaking. Anniek vertelt je heel graag meer over de opleiding, de intervisies en het werken met de ACT® tool. Als je zelf ervaart dat je met HBM/ACT zelf gelukkiger en succesvoller wordt, dan gun je dat een ander toch ook?